Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Rump Steak s medovou kôrkou
Čas prípravy 25 minút
Slivková omáčka k steaku
Čas prípravy 20 minút
T- bone so smotanovo - šalotkou omáčkou, pečenými paradajkami a kuskusom
Čas prípravy 1 hodina
Rump steak so žeruchou, lieskovými orechmi a chilli pestom
Čas prípravy 30 minút
Sous - vide Rump steak s dijónskou omáčkou
Čas prípravy 3-4 hodiny
Grilovaný T-bone steak s argentínskou omáčkou chimichurri
Čas prípravy 20 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť