Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Recept na pikantné sendviče s grilovaným steakom a avokádom
Čas prípravy 30 minút
Recept na čilský chacarero chileno steak sendvič s fazuľou
Čas prípravy 30 minút
Recept na tri-tip grilované steaky v štýle santa maria
Čas prípravy 40 minút
Ľadový šalát s domácim dresingom z plesnivého syru
Čas prípravy 15 minút
15 minútové maslovo balsamicové šampiňóny
Čas prípravy 15 minút
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Štipľavé sušené hovädzie mäso v javorom sirupe
Čas prípravy 2 - 5hod
Sviečkovica poliata balsamicom so šampiňónmi
Čas prípravy 1hod - 4hod
Rýchly a jednoduchý bazalkový steak
Čas prípravy 15 minút
Kórejský Bulgogi grilovaný steak
Čas prípravy 30 minút + cez noc
Krekerový hamburger podľa Jamieho Oliviera
Čas prípravy 45 minút
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Plnený steak s marinádou
Čas prípravy 1hod 30min
Grilovaný steak na domácom grile so špargľou
Čas prípravy 45 minút
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Flank steak s púpavou, rukolou a Grana Padano
Čas prípravy 30 minút
Obrátený steakový bowl
Čas prípravy 1hod
Steak burrito bowl
Čas prípravy 6hod
Steak s ryžovými rezancami a arašidami
Čas prípravy 30 minút
Kórejský hovädzo-brokolicový bowl
Čas prípravy 45 minút
Flank steak s omáčkou z bourbonu
Čas prípravy 45 minút
Flank steak Panzanella
Čas prípravy 45 minút
Javorové steakové kúsky s bourbonom a asparágusom
Čas prípravy 45 minút
Flank steak v chrenovo jogurtovej omáčke s plesnivým syrom
Vietnamská hovädzia Pho polievka
Čas prípravy 1hod
Vyprážané steakové kúsky s brokolicou
Čas prípravy 45 minút
Grilované rebrá, pripravené vo vlastnej kuchyni
Čas prípravy 2hod 45min
Omáčka zo steakového výpeku
Čas prípravy 15 minút
Hamburger zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
20 minútový steakový šalát so zelenými fazuľkami
Čas prípravy 20min
Flank steak Fajitas
Čas prípravy 45 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Steaky na čiernom pive so zemiakmi a plesnivým syrom
Čas prípravy 45 minút
Balsamicový steak s hubami
Čas prípravy 45 minút
Rodinná valentínska večera zo sviečkovice a hranolčekami
Čas prípravy 45 minút
5 prísad Jamieho Oliviera na sirlion steak
Čas prípravy 30 minút
Flank steak na indický spôsob s tacos
Čas prípravy 45 minút
Sviečkovica s dvomi druhmi japonských omáčok
Čas prípravy 40 minút
Grilovaná roštenka na červenom víne
Čas prípravy 40 minút
Omáčka k steaku z medvedieho cesnaku
Čas prípravy 15 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Slivková omáčka k steaku
Čas prípravy 20 minút
Batátové hranolky - chutná a jednoduchá príloha k steaku
Čas prípravy 45 minút
Flank steak Panzanela
Čas prípravy 30 minút
Omáčka Demiglace od kuchára
Čas prípravy 30 hodín
T- bone so smotanovo - šalotkou omáčkou, pečenými paradajkami a kuskusom
Čas prípravy 1 hodina
Hovädzí stroganov
Čas prípravy 60 minút
Rib eye steak s holandskou omáčkou
Čas prípravy 45 minút
Omáčka zo šalotky a červeného vína
Čas prípravy 1 hodina 20 minút
Ochutené maslo
Čas prípravy 10 minút
BBQ omáčka
Čas prípravy 15 minút
Grilovaný Tenderloin s hubovou omáčkou
Čas prípravy 40 minút
Bearnaise omáčka
Čas prípravy 20 minút
Sviečkovica na nepravej Bearnaise omáčke
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný Flank steak s tortilou a guacamole
Čas prípravy 40 minút
Carpaccio zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Sous - vide Flank steak s London Broil marinádou
Čas prípravy 12 hodín
Flank steak s granitovanými zemiakmi a cuketou
Čas prípravy 70 minút
Hovädzí steak s dusenou zeleninou
Čas prípravy 40 minút
Ghee maslo
Čas prípravy 30 minút - 1 hodina
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný T-bone steak s argentínskou omáčkou chimichurri
Čas prípravy 20 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť