Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Grilovaný kebab steak s cesnakovým maslom
Čas prípravy 45 minút
Steakové kúsky na cesnakovom masle
Čas prípravy 25 minút
Slivková omáčka k steaku
Čas prípravy 20 minút
T- bone so smotanovo - šalotkou omáčkou, pečenými paradajkami a kuskusom
Čas prípravy 1 hodina
Sous - vide Strip steak s paradajkovo - paprikovou omáčkou
Čas prípravy 2,5 hodiny
Filet mingon na thajskej omáčke
Čas prípravy 30 minút
Marinovaný Strip steak
Čas prípravy 20 minút
Lady steak na grilovanom ananáse s černicami
Čas prípravy 30 minút
Chateaubriand podľa vikomta Reném de Chateaubriand
Čas prípravy 40 minút
Steak s paprikovým šalátom, mätou a chimichurri
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný T-bone steak s argentínskou omáčkou chimichurri
Čas prípravy 20 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť