Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný kebab steak s cesnakovým maslom
Čas prípravy 45 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Steakové kúsky na cesnakovom masle
Čas prípravy 25 minút
Pečená kvetová špička na čučoriedkovej omáčke
Čas prípravy 60 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Rump Steak s medovou kôrkou
Čas prípravy 25 minút
Slivková omáčka k steaku
Čas prípravy 20 minút
T- bone so smotanovo - šalotkou omáčkou, pečenými paradajkami a kuskusom
Čas prípravy 1 hodina
Sous - vide Strip steak s paradajkovo - paprikovou omáčkou
Čas prípravy 2,5 hodiny
Filet mingon na thajskej omáčke
Čas prípravy 30 minút
Rump steak so žeruchou, lieskovými orechmi a chilli pestom
Čas prípravy 30 minút
Marinovaný Strip steak
Čas prípravy 20 minút
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Lady steak na grilovanom ananáse s černicami
Čas prípravy 30 minút
Sous - vide Rump steak s dijónskou omáčkou
Čas prípravy 3-4 hodiny
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný T-bone steak s argentínskou omáčkou chimichurri
Čas prípravy 20 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť