Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Pečená kvetová špička na čučoriedkovej omáčke
Čas prípravy 60 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Filet mingon na thajskej omáčke
Čas prípravy 30 minút
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Lady steak na grilovanom ananáse s černicami
Čas prípravy 30 minút
Chateaubriand podľa vikomta Reném de Chateaubriand
Čas prípravy 40 minút
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Steak s paprikovým šalátom, mätou a chimichurri
Čas prípravy 30 minút
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť