Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Biftek a brusnicová omáčka
Čas prípravy 45 minút
Falošná sviečkovica s pizza omáčkou
Čas prípravy 25 minút
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Steak s hubami a smotanovou omáčkou
Čas prípravy 20 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť