Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Recept na tri-tip grilované steaky v štýle santa maria
Čas prípravy 40 minút
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Sviečkovica poliata balsamicom so šampiňónmi
Čas prípravy 1hod - 4hod
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný steak na domácom grile so špargľou
Čas prípravy 45 minút
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Flank steak s púpavou, rukolou a Grana Padano
Čas prípravy 30 minút
Obrátený steakový bowl
Čas prípravy 1hod
Javorové steakové kúsky s bourbonom a asparágusom
Čas prípravy 45 minút
Hamburger zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Balsamicový steak s hubami
Čas prípravy 45 minút
Rodinná valentínska večera zo sviečkovice a hranolčekami
Čas prípravy 45 minút
5 prísad Jamieho Oliviera na sirlion steak
Čas prípravy 30 minút
Sviečkovica s dvomi druhmi japonských omáčok
Čas prípravy 40 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Hovädzí stroganov
Čas prípravy 60 minút
Grilovaný Tenderloin s hubovou omáčkou
Čas prípravy 40 minút
Sviečkovica na nepravej Bearnaise omáčke
Čas prípravy 30 minút
Carpaccio zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Chateaubriand podľa vikomta Reném de Chateaubriand
Čas prípravy 40 minút
Hovädzí steak s dusenou zeleninou
Čas prípravy 40 minút
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Steak s paprikovým šalátom, mätou a chimichurri
Čas prípravy 30 minút
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť