Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Štipľavé sušené hovädzie mäso v javorom sirupe
Čas prípravy 2 - 5hod
Rýchly a jednoduchý bazalkový steak
Čas prípravy 15 minút
Kórejský Bulgogi grilovaný steak
Čas prípravy 30 minút + cez noc
Plnený steak s marinádou
Čas prípravy 1hod 30min
Steak burrito bowl
Čas prípravy 6hod
Kórejský hovädzo-brokolicový bowl
Čas prípravy 45 minút
Flank steak s omáčkou z bourbonu
Čas prípravy 45 minút
Flank steak Panzanella
Čas prípravy 45 minút
Flank steak v chrenovo jogurtovej omáčke s plesnivým syrom
Vyprážané steakové kúsky s brokolicou
Čas prípravy 45 minút
20 minútový steakový šalát so zelenými fazuľkami
Čas prípravy 20min
Flank steak Fajitas
Čas prípravy 45 minút
Flank steak na indický spôsob s tacos
Čas prípravy 45 minút
Flank steak Panzanela
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný Flank steak s tortilou a guacamole
Čas prípravy 40 minút
Sous - vide Flank steak s London Broil marinádou
Čas prípravy 12 hodín
Chateaubriand podľa vikomta Reném de Chateaubriand
Čas prípravy 40 minút
Flank steak s granitovanými zemiakmi a cuketou
Čas prípravy 70 minút
Steak s paprikovým šalátom, mätou a chimichurri
Čas prípravy 30 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť