Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Ľadový šalát s domácim dresingom z plesnivého syru
Čas prípravy 15 minút
15 minútové maslovo balsamicové šampiňóny
Čas prípravy 15 minút
Krekerový hamburger podľa Jamieho Oliviera
Čas prípravy 45 minút
Vietnamská hovädzia Pho polievka
Čas prípravy 1hod
Grilované rebrá, pripravené vo vlastnej kuchyni
Čas prípravy 2hod 45min
Omáčka zo steakového výpeku
Čas prípravy 15 minút
Steaky na čiernom pive so zemiakmi a plesnivým syrom
Čas prípravy 45 minút
Grilovaná roštenka na červenom víne
Čas prípravy 40 minút
Omáčka k steaku z medvedieho cesnaku
Čas prípravy 15 minút
Batátové hranolky - chutná a jednoduchá príloha k steaku
Čas prípravy 45 minút
Omáčka Demiglace od kuchára
Čas prípravy 30 hodín
Rib eye steak s holandskou omáčkou
Čas prípravy 45 minút
Omáčka zo šalotky a červeného vína
Čas prípravy 1 hodina 20 minút
Ochutené maslo
Čas prípravy 10 minút
BBQ omáčka
Čas prípravy 15 minút
Bearnaise omáčka
Čas prípravy 20 minút
Chateaubriand podľa vikomta Reném de Chateaubriand
Čas prípravy 40 minút
Ghee maslo
Čas prípravy 30 minút - 1 hodina
Steak s paprikovým šalátom, mätou a chimichurri
Čas prípravy 30 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť