Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Recept na tri-tip grilované steaky v štýle santa maria
Čas prípravy 40 minút
Sviečkovica poliata balsamicom so šampiňónmi
Čas prípravy 1hod - 4hod
Grilovaný steak na domácom grile so špargľou
Čas prípravy 45 minút
Flank steak s púpavou, rukolou a Grana Padano
Čas prípravy 30 minút
Obrátený steakový bowl
Čas prípravy 1hod
Grilovaný kebab steak s cesnakovým maslom
Čas prípravy 45 minút
Javorové steakové kúsky s bourbonom a asparágusom
Čas prípravy 45 minút
Hamburger zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Balsamicový steak s hubami
Čas prípravy 45 minút
Rodinná valentínska večera zo sviečkovice a hranolčekami
Čas prípravy 45 minút
Steakové kúsky na cesnakovom masle
Čas prípravy 25 minút
5 prísad Jamieho Oliviera na sirlion steak
Čas prípravy 30 minút
Sviečkovica s dvomi druhmi japonských omáčok
Čas prípravy 40 minút
Pečená kvetová špička na čučoriedkovej omáčke
Čas prípravy 60 minút
Slivková omáčka k steaku
Čas prípravy 20 minút
T- bone so smotanovo - šalotkou omáčkou, pečenými paradajkami a kuskusom
Čas prípravy 1 hodina
Hovädzí stroganov
Čas prípravy 60 minút
Sous - vide Strip steak s paradajkovo - paprikovou omáčkou
Čas prípravy 2,5 hodiny
Grilovaný Tenderloin s hubovou omáčkou
Čas prípravy 40 minút
Sviečkovica na nepravej Bearnaise omáčke
Čas prípravy 30 minút
Carpaccio zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Marinovaný Strip steak
Čas prípravy 20 minút
Hovädzí steak s dusenou zeleninou
Čas prípravy 40 minút
Grilovaný T-bone steak s argentínskou omáčkou chimichurri
Čas prípravy 20 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť