Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Recept na tri-tip grilované steaky v štýle santa maria
Čas prípravy 40 minút
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Sviečkovica poliata balsamicom so šampiňónmi
Čas prípravy 1hod - 4hod
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný steak na domácom grile so špargľou
Čas prípravy 45 minút
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Flank steak s púpavou, rukolou a Grana Padano
Čas prípravy 30 minút
Obrátený steakový bowl
Čas prípravy 1hod
Javorové steakové kúsky s bourbonom a asparágusom
Čas prípravy 45 minút
Hamburger zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Balsamicový steak s hubami
Čas prípravy 45 minút
Rodinná valentínska večera zo sviečkovice a hranolčekami
Čas prípravy 45 minút
5 prísad Jamieho Oliviera na sirlion steak
Čas prípravy 30 minút
Sviečkovica s dvomi druhmi japonských omáčok
Čas prípravy 40 minút
Pečená kvetová špička na čučoriedkovej omáčke
Čas prípravy 60 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Hovädzí stroganov
Čas prípravy 60 minút
Grilovaný Tenderloin s hubovou omáčkou
Čas prípravy 40 minút
Sviečkovica na nepravej Bearnaise omáčke
Čas prípravy 30 minút
Wagyu Côte de boeuf so šošovicou a cesnakovou penou
Čas prípravy 1 hodina 20 minúť
Carpaccio zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Hovädzí steak s dusenou zeleninou
Čas prípravy 40 minút
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť