Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Recept na tri-tip grilované steaky v štýle santa maria
Čas prípravy 40 minút
Ľadový šalát s domácim dresingom z plesnivého syru
Čas prípravy 15 minút
15 minútové maslovo balsamicové šampiňóny
Čas prípravy 15 minút
Sviečkovica poliata balsamicom so šampiňónmi
Čas prípravy 1hod - 4hod
Krekerový hamburger podľa Jamieho Oliviera
Čas prípravy 45 minút
Grilovaný steak na domácom grile so špargľou
Čas prípravy 45 minút
Flank steak s púpavou, rukolou a Grana Padano
Čas prípravy 30 minút
Obrátený steakový bowl
Čas prípravy 1hod
Javorové steakové kúsky s bourbonom a asparágusom
Čas prípravy 45 minút
Vietnamská hovädzia Pho polievka
Čas prípravy 1hod
Grilované rebrá, pripravené vo vlastnej kuchyni
Čas prípravy 2hod 45min
Omáčka zo steakového výpeku
Čas prípravy 15 minút
Hamburger zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Steaky na čiernom pive so zemiakmi a plesnivým syrom
Čas prípravy 45 minút
Balsamicový steak s hubami
Čas prípravy 45 minút
Rodinná valentínska večera zo sviečkovice a hranolčekami
Čas prípravy 45 minút
5 prísad Jamieho Oliviera na sirlion steak
Čas prípravy 30 minút
Sviečkovica s dvomi druhmi japonských omáčok
Čas prípravy 40 minút
Grilovaná roštenka na červenom víne
Čas prípravy 40 minút
Pečená kvetová špička na čučoriedkovej omáčke
Čas prípravy 60 minút
Omáčka k steaku z medvedieho cesnaku
Čas prípravy 15 minút
Batátové hranolky - chutná a jednoduchá príloha k steaku
Čas prípravy 45 minút
Omáčka Demiglace od kuchára
Čas prípravy 30 hodín
Hovädzí stroganov
Čas prípravy 60 minút
Rib eye steak s holandskou omáčkou
Čas prípravy 45 minút
Omáčka zo šalotky a červeného vína
Čas prípravy 1 hodina 20 minút
Ochutené maslo
Čas prípravy 10 minút
BBQ omáčka
Čas prípravy 15 minút
Grilovaný Tenderloin s hubovou omáčkou
Čas prípravy 40 minút
Bearnaise omáčka
Čas prípravy 20 minút
Sviečkovica na nepravej Bearnaise omáčke
Čas prípravy 30 minút
Wagyu Côte de boeuf so šošovicou a cesnakovou penou
Čas prípravy 1 hodina 20 minúť
Carpaccio zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Hovädzí steak s dusenou zeleninou
Čas prípravy 40 minút
Ghee maslo
Čas prípravy 30 minút - 1 hodina
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť