Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Recept na tri-tip grilované steaky v štýle santa maria
Čas prípravy 40 minút
Štipľavé sušené hovädzie mäso v javorom sirupe
Čas prípravy 2 - 5hod
Sviečkovica poliata balsamicom so šampiňónmi
Čas prípravy 1hod - 4hod
Rýchly a jednoduchý bazalkový steak
Čas prípravy 15 minút
Kórejský Bulgogi grilovaný steak
Čas prípravy 30 minút + cez noc
Plnený steak s marinádou
Čas prípravy 1hod 30min
Grilovaný steak na domácom grile so špargľou
Čas prípravy 45 minút
Flank steak s púpavou, rukolou a Grana Padano
Čas prípravy 30 minút
Obrátený steakový bowl
Čas prípravy 1hod
Steak burrito bowl
Čas prípravy 6hod
Kórejský hovädzo-brokolicový bowl
Čas prípravy 45 minút
Flank steak s omáčkou z bourbonu
Čas prípravy 45 minút
Flank steak Panzanella
Čas prípravy 45 minút
Javorové steakové kúsky s bourbonom a asparágusom
Čas prípravy 45 minút
Flank steak v chrenovo jogurtovej omáčke s plesnivým syrom
Vyprážané steakové kúsky s brokolicou
Čas prípravy 45 minút
Hamburger zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
20 minútový steakový šalát so zelenými fazuľkami
Čas prípravy 20min
Flank steak Fajitas
Čas prípravy 45 minút
Balsamicový steak s hubami
Čas prípravy 45 minút
Rodinná valentínska večera zo sviečkovice a hranolčekami
Čas prípravy 45 minút
5 prísad Jamieho Oliviera na sirlion steak
Čas prípravy 30 minút
Flank steak na indický spôsob s tacos
Čas prípravy 45 minút
Sviečkovica s dvomi druhmi japonských omáčok
Čas prípravy 40 minút
Pečená kvetová špička na čučoriedkovej omáčke
Čas prípravy 60 minút
Flank steak Panzanela
Čas prípravy 30 minút
Hovädzí stroganov
Čas prípravy 60 minút
Grilovaný Tenderloin s hubovou omáčkou
Čas prípravy 40 minút
Sviečkovica na nepravej Bearnaise omáčke
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný Flank steak s tortilou a guacamole
Čas prípravy 40 minút
Carpaccio zo sviečkovice
Čas prípravy 30 minút
Sous - vide Flank steak s London Broil marinádou
Čas prípravy 12 hodín
Chateaubriand podľa vikomta Reném de Chateaubriand
Čas prípravy 40 minút
Flank steak s granitovanými zemiakmi a cuketou
Čas prípravy 70 minút
Hovädzí steak s dusenou zeleninou
Čas prípravy 40 minút
Steak s paprikovým šalátom, mätou a chimichurri
Čas prípravy 30 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť