Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Pečená kvetová špička na čučoriedkovej omáčke
Čas prípravy 60 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Rump Steak s medovou kôrkou
Čas prípravy 25 minút
Rump steak so žeruchou, lieskovými orechmi a chilli pestom
Čas prípravy 30 minút
Wagyu Côte de boeuf so šošovicou a cesnakovou penou
Čas prípravy 1 hodina 20 minúť
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Sous - vide Rump steak s dijónskou omáčkou
Čas prípravy 3-4 hodiny
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť