Začíname
Prehľad steakov
Plemená a chov
Vyzrievanie mäsa
Recepty
Blog
KONTAKTY
✕
MENU
Chutné steakové recepty
Chateaubriand
Côte de boeuf
Falošná sviečkovica
Filet mingon
Kvetová špička
Predná glejovka (móčing)
Prehľad steakov
Pupok
Rib eye
Rump steak
Strip steak
Sviečkovica (Tenderloin)
T- bone
Veverička
Zadná glejovka (móčing)
Philadelphský syrový steak
Čas prípravy 30 minút
Štipľavé sušené hovädzie mäso v javorom sirupe
Čas prípravy 2 - 5hod
Rýchly a jednoduchý bazalkový steak
Čas prípravy 15 minút
Kórejský Bulgogi grilovaný steak
Čas prípravy 30 minút + cez noc
Thajský šalát s pečeným Rib eye
Čas prípravy 30 minút
Plnený steak s marinádou
Čas prípravy 1hod 30min
Chilli ribeye s javorovo - bourbonovým maslom
Čas prípravy 30 minút
Steak burrito bowl
Čas prípravy 6hod
Kórejský hovädzo-brokolicový bowl
Čas prípravy 45 minút
Flank steak s omáčkou z bourbonu
Čas prípravy 45 minút
Flank steak Panzanella
Čas prípravy 45 minút
Flank steak v chrenovo jogurtovej omáčke s plesnivým syrom
Vyprážané steakové kúsky s brokolicou
Čas prípravy 45 minút
20 minútový steakový šalát so zelenými fazuľkami
Čas prípravy 20min
Flank steak Fajitas
Čas prípravy 45 minút
Rib eye na maslovom základe s bylinkami
Čas prípravy 30 minút
Flank steak na indický spôsob s tacos
Čas prípravy 45 minút
Thajský grilovaný Rib Eye
Čas prípravy 35 minút
Rump Steak s medovou kôrkou
Čas prípravy 25 minút
Biftek a brusnicová omáčka
Čas prípravy 45 minút
Slivková omáčka k steaku
Čas prípravy 20 minút
Flank steak Panzanela
Čas prípravy 30 minút
T- bone so smotanovo - šalotkou omáčkou, pečenými paradajkami a kuskusom
Čas prípravy 1 hodina
Falošná sviečkovica s pizza omáčkou
Čas prípravy 25 minút
Rump steak so žeruchou, lieskovými orechmi a chilli pestom
Čas prípravy 30 minút
Grilovaný Flank steak s tortilou a guacamole
Čas prípravy 40 minút
Omáčka k Pfeffer steaku
Čas prípravy 40 minút
Sous - vide Flank steak s London Broil marinádou
Čas prípravy 12 hodín
Sous - vide Rump steak s dijónskou omáčkou
Čas prípravy 3-4 hodiny
Flank steak s granitovanými zemiakmi a cuketou
Čas prípravy 70 minút
Steak so sladkou omáčkou
Čas prípravy 1 hodina
Rib eye steak s bernskou omáčkou
Čas prípravy 30 minút
Steak s hubami a smotanovou omáčkou
Čas prípravy 20 minút
Grilovaný T-bone steak s argentínskou omáčkou chimichurri
Čas prípravy 20 minút
Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Meno
E-mail
Správa
Odoslať
Zrušiť